10 osobina Ribe zbog kojih ćete je istovremeno voleti i mrzeti!

10 osobina Ribe zbog kojih ćete je istovremeno voleti i mrzeti!

12 марта, 2019 Off By ludarito

Ribe su maštovite i emotivne, a ponekada ne govore baš ono što im je na pameti. Ponekad žive u svetu snova, ali zbog toga su razigrane kao dete.

Treba im puno ljubavi i pažnje

Ribe to neće uvek direktno navesti ili tražiti, ali žude za tonom ljubavi i nege. Obično daju više nego što je potrebno, tako da u ljubavnoj vezi, žude za puno pažnje.

Oni su takođe beznadežni romantici, pa ako možete nadmašiti njihova očekivanja, voleti osobu u tom horoskopskom znaku biće puno lakše na duge staze.

 

Kreativne su

Ribe ne vole svakodnevne zadatke već ih privlače aktivnosti kao što su crtanje, pisanje ili slikanje. Često se opredjeljuju za onaj posao koji im omogućava kreativno izražavanje.

Voleti Ribu znači prihvatanje i razumevanje njihove želje da im je potrebna kreativnost i inovativnost u životu, pa ne zaboravite to, ako vam se desi da završite s Ribom.

 

Verni su partneri

Ribe neće samo pobeći s prvim muškarcem ili ženom koja ih privuče jer su one odani partneri. Uživaju u ozbiljnim vezama, pa ako ste osvojili srce Ribe, nemojte se bojati da će očima tražiti druge potencijalne partnere..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3