ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije ŽENA, već ČAROBNICA,ona ima VATRU u SRCU i STRAST u KRVI!

ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije ŽENA, već ČAROBNICA,ona ima VATRU u SRCU i STRAST u KRVI!

10 марта, 2019 Off By ludarito

Žena Škorpija mora da bude dobrog materijalnog stanja, u protivnom je nesrećna. Ona istinski misli da zaslužuje sve najbolje, ali nije nezajažljiva, ne gomila stvari, ne kupuje haotično, ali to čini sa ukusom i merom.

Karijeru gradi vrlo studiozno i pre neće raditi ako to nije posao koji joj pruža najviše zadovoljstva, nego što će raditi nešto što je ispod njenog nivoa.Ona je vrlo sposobna osoba za različite profesije, ali kada jednom ostane u kući, svu svoju energiju i talent usmeriće na svoj dom i decu.

 

Puni su iznenadjenja, pripadnici ovog znaka daće Vam sve što treba, ali ako ih jednom izneverite nema povratka.

Odlična i kao domaćica, i kao supruga i kao majka. Požrtvovana dok decu ne izvede na put. Prema suprugu korektna i ako prestane da ga voli. Ona shvata brak vrlo ozbiljno i ima jedan staromodan odnos prema onome što se smatra „bračnim obavezama i dužnostima“, čak i kada je jako zaljubljena u svog muža.

 

Uživa u odgovornosti i u velikoj porodici koja joj je „poverena na brigu“. Mnogo toga u njenom domu zavisiće od njenog raspoloženja ili od jačine osećaja. Ona ima snažan karakter koji sve što čini, čini iz najskrivenijih dubina svoga bića. Iako je vrlo posvećena svome mužu, ona nikada ne idealizuje onoga koga voli.

Стране: 1 2 3 4