ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije ŽENA, već ČAROBNICA,ona ima VATRU u SRCU i STRAST u KRVI!

ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije ŽENA, već ČAROBNICA,ona ima VATRU u SRCU i STRAST u KRVI!

10 марта, 2019 Off By ludarito

 

Ambiciozni su i velikodušni prema drugima, bez ikakvog obavezivanja. Poseduju strastven karakter i duboki senzibilitet, što ih čini jednim od najboljih i najlojalnijih prijatelja. Isto tako poseduju i osobine podmuklog neprijatelja. Zbog prevelike osetljivosti i ponosa, lako se uvrede i ispoljavaju ljutnju. Nema sredine za Škorpije, oni hoće sve ili ništa.

 

Nikada ne traže od drugih nešto što nisu sami sposobni da učine. Sa jedne strane, veoma su realni i pravdoljubivi, a sa druge, posebno ako su izazvani, spremni su na osvetu. Žena Škorpija uvek ima totalnu kontrolu nad svojim životom. Ne plaši se ničega, mrzi ulizice i one kojima drugi upravljaju životom, ukusom i mišljenjem.

 

Najčešće izjave ljudi u vezi njenih očiju su: „Kad bi pogledi mogli ubijati, bio bih već mrtav“, ili „Imam osećaj kao da mi pogledom čita misli “ … Ovo je žena koja vidljivo poseduje višak energije, pa ili stalno nešto radi ili je non stop u krevetu. Ljubomorna je i posesivna, netolerantna i inatna, a njeno šesto čulo nikada je ne prevari.

Ona ima vatru u srcu i strast u krvi. Kod nje je sve ekstremno – i ljubav i mržnja. Ko želi da je osvoji dovoljno je da joj pokaže svoja snažna osećanja. Sigurno se neće povući…Snažnog je temperamenta, vrlo je ženstvena, zavodljiva…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4