ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije ŽENA, već ČAROBNICA,ona ima VATRU u SRCU i STRAST u KRVI!

ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije ŽENA, već ČAROBNICA,ona ima VATRU u SRCU i STRAST u KRVI!

10 марта, 2019 Off By ludarito

To su one žene koje se pamte, koje ostavljaju dubok trag u svačijem životu. I ako su nežne plavuše ili strastvene crnke, one su uvek dominantne – zalude partnera toliko da ne može bez njih. Ako neko misli da ih prevari, sledi osveta, jer žena Škorpija ne prašta.

Osobine koje traži u svakom partner su inteligencija i poštenje. Veći deo predigre se događa izvan spavaće sobe, u obliku razgovora I posmatranja. Kada se jednom zaljube, posvećeni su i odani do kraja. Ipak u vezu ulaze veoma oprezno, ponekad je potrebno dosta vremena da prođe kako bi se izgradilo poverenje i poštovanje partnera.

 

Ova dama traži pustolovinu i moć. Njeni seksualni apetiti su veliki i ona zahteva snažno zadovoljenje. Njoj je potreban vrlo umešan muškarac, koji joj neće stajati na putu, ali koji će moći da je zadovolji.

 

Pažnja – ova žena ume biti jako opasna i nepredvidiva ako pomisli da je prevarena.

 

Njen partner mora biti dominantan, ponosan, siguran u sebe i u svakom slucaju jako muževan. Nikako nasilan. Biće odabran ne samo zbog inteligencije, već i zbog činjenice da je on taj koji je voljan da se s njom u svemu nađe na pola puta.

Takvom čoveku će ova žena biti verna i neće obraćati pažnju na mišljenje ostalih, ona će u javnosti čvrsto stajati uz njega i braniti njegove stavove. Dama Škorpion ima jaka osećanja za mnoge stvari, ali najjaca osećanja za čoveka kog voli… Njen prilaz ljubavnoj vezi nosi moto „sve ili ništa“. Ljubavna veza sa ovakvom partnerkom moze biti olujna i intenzivno interesantna, dok god su oboje na istom emocionalnom nivou……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4