UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU VODOLIJE: Ime joj je DOBROTA, a prezime HUMANOST,ANĐEO koji zemljom HODA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU VODOLIJE: Ime joj je DOBROTA, a prezime HUMANOST,ANĐEO koji zemljom HODA

6 марта, 2019 Off By ludarito

 

Žena Vodolija voli da rizikuje i da se upušta u sve novo i neobično. Ona je izuzetno talentovana i prepuna humora. Ma kakve muke da ima, ona se smeje i zeza po ceo dan. Voli druženje i upoznavanje novih ljudi.

 

Ne podnosi monotoniju, voli da se uvek nešto dešava i da je u pokretu. Napušta bračnu zajednicu ako partner počne da joj oduzima nezavisnost koja je za nju svetinja. Mnoge Vodolije u znaku ili podznaku su razvedene jer su u zajednici počele da osećaju teskobu i sputavanja na svim nivoima. Njena parola je: Bolje mi je da sam sama, nego s bilo kim.

 

Ona je spremna da radi od jutra do sutra i nikada se neće žaliti na umor. Retko ko ima toliko dobre energije u sebi i retko je ko toliko aktivan u toku dana kao žena Vodolija. Ona razbija sve predrasude. Kod nje nema tabua i sa lakoćom se upušta u sve neistraženo i drugačije.

 

Nikada ne osuđuje one koji su različiti po bilo kojoj osnovi. Liberalna je i kada bi bila predsednica sveta dozvolila bi da svako radi ono što ga čini srećnim bez da ugrožava druge oko sebe.

Стране: 1 2 3 4