UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU VODOLIJE: Ime joj je DOBROTA, a prezime HUMANOST,ANĐEO koji zemljom HODA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU VODOLIJE: Ime joj je DOBROTA, a prezime HUMANOST,ANĐEO koji zemljom HODA

6 марта, 2019 Off By ludarito

 

Ova žena nije smarač. Kod nje sve prolazi i sve može samo ako to ne nanrušava njen sistem vrednosti i pogleda na život. Bez problema će i usred noći da ustane ako je neko pozove za pomoć. Ona je stvarno spremna da učini sve za ljude koji je poštuju i vole. Kada neko učini dobro delo prema njoj, ona uzvraća sto puta više i oseća se prelepo kada čini dobra dela i kada uspe da izmami osmeh na licima ljudi koje zna ali i koje ne poznaje. Ona daje šakom i kapom jer veruje u dobro.

 

Veoma je osetljiva na slabe, stare, bolesne ali i na decu pogotovo. Ova žena plače kada vidi nemoćne ljude ili gladnu, žednu, bolesnu ili ostavljenu decu. Kada bi mogla, stvorila bi raj na Zemlji i nahranila sve gladne, zaposlila sve one koji teško žive, obukla bi bose, napojila žedne, izlečila bolesne i smestila sve beskućnike koji lutaju bez cilja.

 

Žena Vodolija je lepa, humana i najbolja majka kojom se deca ponose. Ona je deci više drugarica nego mama. Nije stroga i ne ume da kažanjava kako svoju decu tako ni ljude koji su se o nju ogrešili. Prašta, ali ne zaboravlja. Blago onima koji u svojoj porodici imaju jednu ovakvu ženu, zlata vrednu. Sposobna je za sve, ali baš za sve poslove.

 

Nije joj strano ni da obavlja muške poslove i bez straha se upušta u sve novo i neistraženo. Veoma je popustljiva, ali i te kako ime da se odbrani u situacijama kada drugi prelaze granicu pristojnog. Život bi dala za svoju decu i prijatelje. Ona je od malih nogu naučila da daje i ne očekuje da joj bilo ko šta uzvrati…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4