UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU VODOLIJE: Ime joj je DOBROTA, a prezime HUMANOST,ANĐEO koji zemljom HODA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU VODOLIJE: Ime joj je DOBROTA, a prezime HUMANOST,ANĐEO koji zemljom HODA

6 марта, 2019 Off By ludarito

 

Planeta koja vlada njenim znakom je Uran, a suvladar je Saturn pa se u njoj sudaraju novo i revolucionarno sa starim i tradicionalnim i ona to odlično spaja u jednu predivnu celinu. Vodolija je znak dobročinstva pa ćete ovu ženu da vidite na čelu mnogih udruženja koja se bore za siromašne, obespravljene, stare, bolesne i namučene ljude, ali je takođe i borac za očuvanje prirode i životinja.

 

Veoma je spretna, brza u razmišljanju, sa lakoćom uči sve što je urbano i novo. Dobro joj ide rad sa kompjuterom i novim tehnologijama. Sve što je u vezi sa internetom i tehnikom ona voli i nije joj problem da proširuje znanja.

 

Žena Vodolija ne podnosi pritiske niti bilo kakvu vrstu ograničenja. Ona mora da ima potpunu slobodu na svim životnim poljima i ne prihvata da je bilo ko kontroliše gde je bila, šta je radila, ko je zvao ili ko joj je poruke slao. Ako je i nekad imala takovg muškarca u vezi, jasno mu je dala do znanja da ona nije spremna da preda svoju slobodu u tuđe ruke.

 

Ne voli da se veže i da bude u dugim vezama, više je za neke neformalne zajednice nego za tradiconalan brak i svadbe prepune neukusa i kiča. Ume da čita misli i intuitivno je izuzetno moćna pa se često rukovodi tim unutrašnjim glasom koji joj govori šta treba da radi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4