RAK : SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja

RAK : SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja

3 марта, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu rak i strelac

Raka će strelac privući svojom pričom, jer strelac je pun avantura i doživljaja. Na trenutak će pomisliti da oduševljeni rak želi da oseti isto.

Međutim to je samo privid, jer rak voli da sluša o avanturama ali ne i da ih proživljava. Takođe, skroz različito zamišljaju idealan seks. Ovo je veza koja retko kad uspeva.

Kako se slažu rak i jarac

Nije loše, pogotovo ako se radi o kombinaciji žena rak i muškarac jarac. Ambiciozni jarac voli da bude dominantniji od žene, posvetiće se karijeri, a rak će ostati kod kuće i brinuti o deci i kući. Ljubavi će uvek biti dovoljno, čak i da se popune nedostaci u vezi.

Seks i nije nešto posebno, ali to im ne smeta. Može smetati možda što su ribe sanjari, a jarac realista. U suštini nije loše, ali ima puno boljih kombinacija.

Kako se slažu rak i vodolija

Za početak jedna od retkih stvari koja je ovde dobra jeste seks. Imaju nekoliko zajedničkih tema o kojima vole da pričaju, a deca su jedna od njih.

Kombinacija rak – vodolija retko kad uspeva. Šta više rakovi treba da izbegavaju vodolije u širokom luku jer iz ovakve veze samo oni izlaze slomljenog srca.

Kako se slaži rak i ribe

Ova kombinacija je puno bolja, i ribe su jedan od najpoželjnijih partnera za rakove. Oba znaka su jako nežna i osećajna, pa će se lako razumeti u svemu. I seks je jedna od stvari u kojima će se složiti. Ukoliko jedno poželi da bude samo neko vreme, drugo prihvata bez pogovora i daje mu potrebnu slobodu koliko god da treba. Ni jedno ni drugo se ne bore za to ko će biti vođa u vezi, sve postižu ravnopravnošću i dogovorom.

Kao i u svim vezama i ovde se neke stvari mogu iskomplikovati. Najviše jer su oba znaka preemotivna i nežna, pa će se možda malo teže izboriti sa nekim većim problemima. Veza može oslabiti ako prođu kroz neku životnu krizu, ali bez obzira na sve, kombinacija rak i ribe se rado preporučuje.

Стране: 1 2 3 4