RAK : SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja

RAK : SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja

3 марта, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu rak i lav

Lav će uspeti da zavede raka, ali svakako nije jedan od najpoželjnijih partnera za ovog emotivca. Rak se ne slaže puno sa vatrenim znakovima, od svih vatrenih znakova jedino bi sa lavom mogao naći zajednički jezik… donekle. U prilog ide i to što je lav porodičan znak, a takav partner je raku i potreban. U seksu se mogu takođe složiti.

Ako je žena lav, rak će biti njen potrčko. Lav voli da se ističe, a rak se zavtara u ljušturu. Rak će možda čak i gušiti lava, kritikovati zbog načina razmišljanja, bahatog trošenja novca…

Kako se slažu rak i devica

Devica je dobar partner za raka, uvek precizna, pedantna, predstavlja pravu osobu na koju se rak može osloniti. Opet imamo porodičan znak koji je za raka idealan. Seks će biti dobar, ali tek vremenom, teško da će se iz prve složiti u krevetu. Potrebno je da prođe neko vreme kako bi shvatili šta ko voli.

Ako se, pak ne slože, moguće je i da će vezu dovesti do kraja. Da bi veza opstala, devica mora da prestane da kritikuje raka jer njega prekori povređuju.

Kako se slažu rak i vaga

Rak i vaga maštaju da prožive veliku ljubav. Vaga prosto živi za to da bude u vezi i da je neko voli, a rak poseduje svu tu ljubav koju želi da pruži nekom. Oba znaka su nežna i senzibilna. Oko svega se mogu dogovoriti.

Seks im nije jača strana ali i neće biti toliko bitan da bi se veza održala, niti će im ikad praviti probleme. U suštini veza nije toliko jaka i ne preporučuje se jer je ,,mlaka”, ali i rak i vaga su borci kada je reč o ljubavi, uvek spremni da se dogovore i da pronađu zajedničko rešenje.

Kako se slažu rak i škorpija

Evo jedne sjajne kombinacije. Škorpija je emotivac, koji će raku uzvratiti svu ljubav koju od njega dobije. Sa retko kim se rak može složiti u seksu kao sa škorpijom. Iako škorpija deluje opasno, ona baš kao i rak želi da se skrasi uz dom i porodicu.

Da bi sačuvao škorpiju, rak se mora otvoriti i reći šta mu smeta. Škorpija ume ponekad da bude gruba na rečima i to su trenuci kada se rak se sme sklanjati već otvoreno reći šta mu je problem. Škorpija mora biti malo manje sebična….….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4