HOROSKOP: Jarčeve čeka veća zarada, kod Vaga raste zaljubljenost

HOROSKOP: Jarčeve čeka veća zarada, kod Vaga raste zaljubljenost

3 марта, 2019 Off By ludarito

 

STRELAC

Potrebna vam je dinamika kroz posao. Vi volite i cenite svoje napore, pa vam se to i vrati u životu, kroz dobru zaradu. Možda ćete biti zaustavljeni od strane zavidnih osoba, da ne napredujete ali i tome ima kraj. Emotivno, preporuka vam je Devica koja bolje komunicira i opuštenija je. Oni koji su u braku ili dužoj vezi imaju snage da se suprostave kritici partnera. Oni koji imaju vezu, žele da uživaju u toj zajednici i biće zadovoljni i kući da ostanu. Dobro raspoloženje štiti zdravlje.

 

JARAC

Posao tokom nedelje biće neočekivan kao i veća zarada. Budite spremni na bolje dane koje treba da iskoristite. Mars u drugom polju sa Venerom u dobrom aspektu će vas naterati da razmišljate kreativnije. Partner sa kojim ste u vezi pokazuje ljubav. Budite otvoreniji, manje razmišljajte. Ova sedmica će biti značajna, posebno za one koji su slobodni. Veza sa Blizancima ili Ribama biće od velikog značaja za vašu budućnost. Verujte sebi i svojim emocijama. Više entuzijazma u sebi stvarajte.

 

VODOLIJA

Spremni ste na svaki poslovni rizik. Niste tip osobe koja je baš preterano tolerantna, ali vaše razumevanje i želja da nekoga posavetujete može da urodi plodom. Novac vam predstavlja problem od ponedeljka ali od srede su bolji aspekti za zaradu. Oni koji su u braku mogu očekivati od partnera neke nove predloge za bolji život, uređenje doma, stana, kroz neku kreativnost, lični izum. Ako ste sami onda veze sa Vagom pomera sve granice. Moguće su povrede noge, uganuće.

 

RIBE

Niste raspoloženi za neki preterani rad. Tražite način kako da izađete iz svega što vas negativno okružuje na radnim mestu. Više ste opterećeni samim međuljudskim odnosima, nego koliko možete zaraditi. Za rešavanje problema u vezi ili braku je potrebna dobra komunikacija i nežnost. Bićete tokom vikenda u mogućnosti da popravite utisak kod voljene osobe. Ako ste slobodni ljubav ćete naći u nekom malom restoranu pored reke. Zdravstveno je potrebno da se relaksirate uz masažu ili spa.

Стране: 1 2 3 4