HOROSKOP: Jarčeve čeka veća zarada, kod Vaga raste zaljubljenost

HOROSKOP: Jarčeve čeka veća zarada, kod Vaga raste zaljubljenost

3 марта, 2019 Off By ludarito

 

BLIZANCI

Iskoristite ovu sedmicu tako što ćete stati iza svojih misli, planova. Dobri datumi su svakako između 6. i 9. avgusta. Osoba iz znaka Bika može ostaviti veliki utisak na vas i dati vam odličan predlog za rad i dobru zaradu. Osoba sa kojom živite nema baš nešto preterano razumevanja za vas, to je sasvim obeshrabrujuće, nije vam lako kada to osetite. Ukoliko ste slobodni onda ste neko ko mnogo bira. Nadate se da će se neko i vama dopasti. Zdravstveno problem sa teškim disanjem.

 

RAK

Tokom nedelje ćete imati mnoge konflikte sa saradnicima, razilaženje u stavovima. Ako radite samostalno povedite računa o tom odnosu koji može biti čak duži period poljuljan. Emotivno bolje stojite. Dani puni ljubavi i strasti. Želite da se stabilizujete sa osobom sa kojom ste dugo u vezi, verovatno je neki Strelac koji vas pokreće ili Jarac koji vam daje podršku i osećaj moći. Slobodni Rak će nekog već upoznati na poslu ili možda putovanju. Zdravstveno manji problem sa pritiskom.

 

LAV

Zarađujete preko drugih, volite da se prepustite poslovima organizacije. Lav prve dekade može da očekuje posao u inostranstvu dok druga i treća dekada mogu imati problem sa dokumentima. Posao i novac su nekako usko vezani za ljubavni život. Želite da se istaknete na poslu ali ipak mislite na ljubav. Već dugo nemate važnu osobu za sebe, potrudite se više, imate šarma na pretek ipak ste vi najveći zavodnik. Ljubav sa romantičnom Vagom vas može promeniti na bolje. Dobro zdravlje imate….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4