HOROSKOP: Jarčeve čeka veća zarada, kod Vaga raste zaljubljenost

HOROSKOP: Jarčeve čeka veća zarada, kod Vaga raste zaljubljenost

3 марта, 2019 Off By ludarito

 

DEVICA

Vi ste realna osoba i razmišljate trezveno, imate sve uslove da tokom nedelje napravite dobru komunikaciju sa vazdušnim znakovima koji vam daju energiju i snagu za dobar posao. Sa sigurnošću očekujete dobar emotivni period. Nikad ne recite da ne verujete u ljubav. Verovatno vas je oduševio jedan Ovan, imate odličnu energiju ljubavi sa njim. Pokušajte da ostavite iza sebe sve što je loše. To može da vam pomogne da stabilizujete misli. Smanjite stres, problem sa tiroidom je izvestan.

 

VAGA

Vi znate dobro da živite ako se dobro organizujete. Ništa vam ne fali, posebno što ćete još više razviti posao i privući saradnike. Dobra nedelja za mlade osobe koji žele da se zaposle ili napreduju u narednom periodu. Zaljubljenost raste. Ne propustite priliku udvaranja jednog dominantnog Bika. Za one koji već imaju staž u ljubavnoj vezi, potrebno je više otvorenih misli, osećanja, razgovarajte što više sa partnerom. Pravo je vreme da se stabilizujete. Obratite pažnju na čulo sluha.

 

ŠKORPIJA

Strelac i Vodolija se profesionalno dobro slažu sa vama. Pokrenite nešto novo, slušajte sebe i nećete biti u problemu. Imate sve šanse da se okrenete poslu o kom maštate. Vi ste neko ko drži sve u svojim rukama. Škorpije u braku imaju hladan odnos prema voljenoj osobi. Morate popraviti raspoloženje, podići pozitivni nivo emocija. Slobodni Škorpioni imaju susret sa bivšom ljubavi koja će ih potpuno emotivno protresti. Važno je da ne preterujete. Čuvajte stopala, vene, venska cirkulacija oslabljena….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4