OVAN – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.godinu

OVAN – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.godinu

24 фебруара, 2019 Off By ludarito

Period april/jun

u aprilu se Venera smestila u vaše polje tajni, a vaš vladar Mars je u Blizancima . Zabava može da počne. Pogotovo kod onih Ovnova koji bi da sede na jedno tri do pet stolica odjednom (a to će im, mora se priznati – i polaziti za rukom). Kod onih u vezama i brakovima – što manje tajni i bolje ćete proći!

 

Ukoliko vam padne na pamet da lažete voljenu osobu, prvo dobro razmislite koliko ste uopšte uspešni u tome. A da, niste ni malo. Pa, onda vidite šta ćete i kako ćete. U maju je Venera u vašem polju ličnosti, a vaš vladar i dalje trčka kroz Blizance. Bićete lepi kao upisani, i još pričljivi pride!

 

Pa kako da vam neko odoli! Ipak, ako je vaš status „zauzet/a“ gledajte da vaše voljeno biće uživa u toj vašoj lepoti i pričljivosti, pogotovo što je drugoj strani „kratak fitilj“ ovih dana, pa se eto može očas posla, naravno ničim izazvano – opasno rasrditi!

 

U junu će za Ovnove koji nisu bili dobri, biti baš onako nezgodnih situacija – zato gledajte da budete nežni, romantični, emotivni. Generalno gledano porodični odnosi mogu predstavljati slabu tačku u ovom periodu. Opet kompromis mora biti na snazi….

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4