LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 25.FEBRUARA – 03. MARTA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 25.FEBRUARA – 03. MARTA 2019.godine

22 фебруара, 2019 Off By ludarito

OVAN

U ovoj nedelji treba biti posebno oprezan kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Vaše voljeno biće je prilično sumnjičavo, i ukoliko mu se učini da postoje nelogičnosti u vašim izjavama ili ukoliko pomisli da lažete – možete se suočiti sa prilično snažnim ljubomornim prebacivanjima.

Što je najgore, vi ćete povremeno stvarno delovati kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru, što će drugoj strani samo davati materijal za sumnju.

Gledajte da se „volite“ što više – u prevodu, igrajte na kartu strasti, da biste neutralisali mogućnosti za bilo kakvu sumnju. Slobodne može zainteresovati osoba koja ne živi blizu njih, ili eventualno – neko preko poslovnog segmenta.

 

BIK
Realno gledano, sve bi u vašim emotivno partnerskim odnosima u ovoj nedelji trebalo da funkcioniše dosta mirno. Partner je okrenut prema vama, pokušava da vam se podvuče pod kožu, podilazi vam – u suštini, radi sve ono što ste vi u prethodnom periodu zahtevali i očekivali, ali prilično bezuspešno.

 

Trebalo bi da vam je sada srce na mestu, jel da? Pa zašto nije? Možda zato što ste previše oprezni, možda zato što ste previše nepoverljivi, možda zato što vam je ovo ponašanje druge strane prilično sumnjivo i pitate se šta stoji iza toga.

 

Verovatno ništa, samo da znate….Slobodni mogu malo da odlepe za nekim….ili malo više, ali šta sad – sve je za ljude. Interesantno je, pa uživajte u dešavanjima.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4