OVAN – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.godinu

OVAN – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.godinu

24 фебруара, 2019 Off By ludarito

Već prvog januara Mars prelazi u vaš znak i za vas zvanično počinje godina velikih promena! Uran vas definitivno napušta početkom marta meseca. Što je pravio probleme i nestabilnost u emotivnom životu,pravio je. Od marta ćete bar po tim pitanjima moći da budete dosta mirniji. Dosta mirniji da, ali potpuno mirni – ne!

 

Pošto Jupiter vlada i vašim poljem tajnosti – i ove godine mnogo će Ovnova biti što u tajnim, što u zabranjenim vezama….No, idemo redom…

 

Period januar/mart 

u januaru će vaše emotivne relacije procvetati. I pored toga što će vam posao oduzimati jedan dobar deo energije i živaca . Okrilje i strasni zagrljaj partnera će biti vaša mirna luka. Slobodnima se može pojaviti neko ko dolazi sa puta. Iz daleka, čak i iz inostranstva ili preko kurseva, obrazovanja, fakulteta.

 

Jedno upozorenjce – ovaj period zauzetim Ovnovima donosi veliku šansu da započnu tajni odnos! U februaru,pogotovo tokom druge dekade meseca, konjukcija Marsa i Urana može žestoko prodrmati neke odnose! Ako vaš partner bude razuman i hladne glave – ovo će se lako prevazići. Ovi dani slobodnima mogu doneti početke značajnih odnosa. Možda i sa osobom sa kojom imaju razliku u godinama.

 

U martu je naglašena želja za uživanjem i kod onih u vezama i kod usamljenih Ovnova. Fertovi se lako pretvaraju u avanture, prijateljstva u kombinacije za jednu noć. Bukvalno rečeno – strasti vrcaju na sve strane! Očuvanje postojećih veza moguće je uz velike ustupke i kompromise.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4