LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 25.FEBRUARA – 03. MARTA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 25.FEBRUARA – 03. MARTA 2019.godine

22 фебруара, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI
Vi lično mislite da ste potpuno realni kada su partnerski odnosi u pitanju, da vam je sve jasno i da ste u pravu. Žao mi je što ću vas razočarati, ali izuzetno su male mogućnosti da je to baš tako. Skloni ste ili da ne vidite ono što je očigledno, ili da od sitnice napravite gromadu.

 

U prevodu, ovo vam je period u kojem ne biste trebali sami sebi da verujete, svojim zaključcima i svojim prosuđivanjima. Partner je mnogo korektnije postavljen od vas, ali teško je da vas sada može ubediti da niste u pravu.

 

Pa šta da radite? Pa ništa, trudite se makar da u svojoj ubeđenosti ne zabrljekate nešto u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni – možete da se zaljubite baš onako – da budete romantični za sve pare. Pa hajte, fino je to..

 

RAK
Kad god je pun Mesec, a u ovoj nedelji je to u znaku Device, vi generalno gledano imate problem sa promenljivim raspoloženjima i osećanjima. No, u ovoj sedmici to može biti pojačano i time što ćete biti ubeđeni da ste neke situacije shvatili baš kako treba i smatrati da ste u pravu, a u suštini – to neće imati nikakvih dodirnih tačaka sa realnošću.

 

U prevodu – možete napraviti problem bez problema sa voljenom osobom. Trudite se da to ne uradite. Sačekajte pre nego što progovorite i napadnete.

 

Oni koji su slobodni – za vas je ovo zanimljiv period po pitanju emocija. Kontakti sa nekim osobama mogu se pojačati, mogu i strasti proraditi, ma može biti i nekih zanimljivih ljubavnih početaka!

 

LAV

Nije loše u vašim partnerskim odnosima. Možda malo dinamično (to je inače, lep izraz za povremena bljuvanja vatre), ali sa dobrim rezultatima i posledicama. Uspećete da se usaglasite bolje nego što će to u prvom momentu izgledati. U ovoj sedmici možete otvoriti vrata nekim pozitivnim promenama koje će brzo zaživeti i učiniti da se u narednom periodu osećate mnogo stabilnije u odnosu sa voljenom osobom.

 

Ukoliko ste usamljeni, ovo može biti vrlo interesantna nedelja. Sa jednom osobom biste mogli ostvariti vrlo zanimljiv ljubavni početak, ali imaćete malo problema u komunikaciji – zato se dobro potrudite da i vi budete jasni, ali i da razumete šta je onaj preko puta pokušao da vam kaže….

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4