HOROSKOP: Strelac neka obrati pažnju na zdravlje, Ribe slabo zainteresovane za posao

HOROSKOP: Strelac neka obrati pažnju na zdravlje, Ribe slabo zainteresovane za posao

20 фебруара, 2019 Off By ludarito

 

JARAC

POSAO: Očekuje vas jako dobra poslovna prilika koju ne biste trebali da propustite. Možete da se nadate poboljšanju. Spremite se za nove izazove koje vam donosi naredni period.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da biste se odlučili između osobe sa kojom ste u vezi i jedne nove prilike koja vam se pojavila… Emotivna dilema vas jako opterećuje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa prehladom, gripom, virusima, padom imuniteta. Generalno se ne osećate dobro. Potrudite se da što više odmarate i da izbegavate obaveze koje nisu neophodne.

 

VODOLIJA

POSAO: Imate utisak da autoriteti vrše neki vid pritiska na vas i to va opterećuje u velikoj meri. Ozbiljno razmišljate o promeni posla koja bi vam značila i finansijski i psihički.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što je vaš partner neko ko ima veliku potrebu za kontrolom. Mogući su konflikti tokom dana. Potrudite se da ne ulazite u bespotrebne svađe.

ZDRAVLJE: Generalno se osećate malaksalo. Posvetite se sebi i svojim potrebama, poradite na zdravijoj ishrani i zdravijim navikama, stvaranju novog ritma spavanja i tome sl.

 

RIBE

POSAO: Niste previše zainteresovani za bavljenje poslovnim obavezama i svoj fokus prebacujete na neke druge stvari. Nedelja je i rešili ste malo da se odmorite.

LJUBAV: Na ovom polju vas ne očekuju velike promene. Moguće je da na neki način više živite u mašti nego u realnosti. Niste spremni da se suočite sa okolnostima u kojima se nalazite.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena. Možete da očekujete manje probleme sa zdravljem. Prijalo bi vam da povećate svakodnevni unos magnezijuma i kalcijuma.

Стране: 1 2 3 4