HOROSKOP: Strelac neka obrati pažnju na zdravlje, Ribe slabo zainteresovane za posao

HOROSKOP: Strelac neka obrati pažnju na zdravlje, Ribe slabo zainteresovane za posao

20 фебруара, 2019 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Manjak volje utiče na vas tako da određene poslove odlažete u nedogled. Moguće je da vam treba više vremena da neke stvari završite. Nemojte da se opterećujete poslom.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom ide uobičajenim tokom i na tom planu nemate nikakve probleme. Možete da očekujete sasvim miran i stabilan dan na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Potrudite se da povećate unos vitamina C, čajeva, vode, odmarajte, izbegavajte napore, stres i posvetite se više svom zdravlju.

 

VAGA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kog nećete imati nikakve probleme i brige na poslovnom planu. Možete da se nadate sasvim pozitivnoj atmosferi na ovom polju.

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i uživate u svakom trenutku sa osobom koju volite. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Lepo se slažete i partner vam pruža mnogo ljubavi.

ZDRAVLJE: Imate mnogo pozitivne energije u sebi. Osećate se jako dobro u svojoj koži. Dobro raspoloženje lako prenosite na ljude oko sebe jer jednostavno zračite.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da vas neke stvari ometaju u vašim planovima i da niste baš preterano zadovoljni zbog toga. Pred vama je period u kojem su mogući manji problemi.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da sagledate stvari i da shvatite da li želite da ostanete pored sadašnjeg partnera ili ne. Ako ste slobodni, moguće je da se osećate usamljeno.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Povedite računa o srcu i plućima. Ako se pojavi napetost ili bol u predelu grudi obavezno se javite vašem lekaru radi pregleda.

 

STRELAC

POSAO: Skloni ste pravljenju manjih grešaka, pa povedite računa o tome kada je u pitanju posao koji obavljate. Izbegavajte brzoplete reakcije i nagle odluke tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Moguće je da će voljena osoba pogrešno protumačiti neki vaš gest i da ćete zbog toga imati manju svađu ili raspravu. Pred vama je faza u kojoj će biti razmirica i rasprava.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i podložni novim problemima. Zdravlje vam nije baš sjajno. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu morati da se obratite vašem lekaru.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4