HOROSKOP: Strelac neka obrati pažnju na zdravlje, Ribe slabo zainteresovane za posao

HOROSKOP: Strelac neka obrati pažnju na zdravlje, Ribe slabo zainteresovane za posao

20 фебруара, 2019 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete manji pad koncentracije tokom današnjeg dana ali nećete imati probleme na poslu. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za pauzu i oporavak.

LJUBAV: Pred vama je dan tokom kog vam neće biti sasvim lako da pokažete svoje emocije. Moguće je da ste na neki način u sukobu sa samim sobom.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa disajnim putevima. Povedite računa o mogućoj prehladi, kijavici, kašljanju. Ako se pojavi i povišena temperatura javite se lekaru.

 

RAK

POSAO: Finansijski niste u najboljoj situaciji ali se nadate da će vam se uskoro pojaviti rešenje. Želje će vam biti ispunjene. Možete da očekujete rešavanje problema na poslu.

LJUBAV: Imate neke strahove i nesigurnosti u vezi vašeg partnera. Trebaće vam vremena da odlučite da li ostajete sa njim. Ako ste slobodni nije povoljan dan za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas. Vi ste inače osetljivi i podložni psihosomatskim smetnjama. Potrudite se da u životu nađete emotivni balans.

 

LAV

POSAO: Niste sasvim sigurni kakvu odluku treba da donesete po pitanju svog posla. Treba vam neko vreme da o svemu razmislite dobro i da sve izanalizirate detaljnije.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku nastavljaju se konflikti sa voljenom osobom. Moguće je da vas to mnogo opterećuje. Niste spremni da se razvedete ali ni da budete nezadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku koji bi mogao da vam stvara probleme danas. probava vam je veoma osetljiva. Povedite računa o svojoj ishrani i pazite na svoje navike.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4