HOROSKOP: Lav neka izbegava poroke, Strelac rešava ljubavne probleme

HOROSKOP: Lav neka izbegava poroke, Strelac rešava ljubavne probleme

15 јануара, 2019 Off By ludarito

JARAC

POSAO: Ukoliko planirate da predstavite javno neke svoje projekte, pred vama je veoma povoljan dan. Dolazi vam uspeh. Važno je da vi u svakom smislu budete spremni za to.

LJUBAV: Ljubavna situacija je odlična! Ukoliko ste planirali svadbu ili venčanje, povoljan je dan za to. Ako ste slobodni, možete da očekujete priliku za jedno važno poznanstvo.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi na polju zdravlja. Dobro se osećate u svojoj koži i nemate nikakve tegobe. Današnji dan vam je jako povoljno postavljen na svim životnim poljima.

 

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da nisu ispunjena sva očekivanja na ovom planu ali u narednom periodu će se situacija popraviti. Potrudite se da budete dovoljno strpljivi ali i da pravite kompromise.

LJUBAV: Voljena osoba ima potrebu da na neki način popravi vaš odnos. Moguće je da ste se udaljili, a da niste to ni primetili. Sada vam nije lako da se vratite na staro.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su naglašeni. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Pogotovo možete da očekujete tegobe ako ste ranije imali probleme sa peskom ili kamenom.

 

RIBE

POSAO: Imaćete mnogo obaveza tokom ovog dana. Posvećeni ste poslu i važno vam je da sve završite bez grešaka. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako bi stanje popravili.

LJUBAV: Moguće je da nemate dovoljno vremena za nova ljubavna dešavanja jer ste maksimalno okrenuti svojoj karijeri. Partner je nezadovoljan jer provodite malo vremena sa njim.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste ojačali svoj imunitet. Potrudite se da date sve od sebe kako bi se zdravlju maksimalno posvetili. Nije vreme za bilo kakve rizike na ovom polju.

Стране: 1 2 3 4 5