HOROSKOP: Lav neka izbegava poroke, Strelac rešava ljubavne probleme

HOROSKOP: Lav neka izbegava poroke, Strelac rešava ljubavne probleme

15 јануара, 2019 Off By ludarito

 

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate da će posao u koji ste uložili mnogo truda i energije da se pozitivno razvije u budućnosti. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta pozitivnih pomaka.

LJUBAV: Odnos sa osobom rođenom u znaku Ovna bi mogao da vas odvede do neke zanimljive avanture. Ni vi ni on niste spremni za nešto više, odgovaraju vam povremena viđanja.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema sa zdravljem. Možete da očekujete povoljan dan u kojem će stanje biti generalno stabilno. Uživaćete u lepoj atmosferi sa dragim ljudima.

 

VAGA

POSAO: Ukoliko ste čekali na poslovno napredovanje, možete da se nadate da ćete danas dobiti neke lepe vesti. Spremni ste da se posvetite svom poslu maksimalno nakon unapređenja.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za nova ljubavna dešavanja. Ako ste slobodni, vaš status će se veoma brzo promeniti… Moguće je da vas očekuje početak ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. Vreme je za redovnu kontrolu i odlazak kod stomatologa. Mogući su i problemi sa desnima ili sa paradontopatijom.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas nova rešenja koja će vam značajno popraviti raspoloženje. Dobar je dan ako se bavite pravnim pitanjima. U svakom slučaju vas faktor sreće delimično prati.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja deluje pomalo nestalno, odnosno niste sigurni šta da očekujete od nje… Moguće je da vam njena pojava često uliva osećaj neizvesnosti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije! Potrudite se da nađete dovoljno vremena za šetnju, trčanje ili boravak u prirodi. Vi se ne osećate dobro ako ste stalno u četiri zida.

 

STRELAC

POSAO: Bićete zadovoljni razvojem situacije na ovom planu. Ne biste trebali da očekujete veće komplikacije ili zastoje po pitanju posla. Potrudite se da uradite sve što možete i sve što je do vas.

LJUBAV: Ukoliko ste imali neke probleme sa nepoverenjem prema voljenoj osobi, sada je trenutak da svoje dileme razrešite. Budite otvoreni i iskreno iznestite svoje argumente.

ZDRAVLJE: Potrebno je da stvarate zdravije navike ako želite da vam se stanje na polju zdravlja popravi u naredmom periodu. Možete da očekujete da će poboljšanja biti.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5