HOROSKOP: Lav neka izbegava poroke, Strelac rešava ljubavne probleme

HOROSKOP: Lav neka izbegava poroke, Strelac rešava ljubavne probleme

15 јануара, 2019 Off By ludarito

RAK

POSAO: Ukoliko želite promene, sami ih morate inicirati. Ulazite u fazu u kojoj sve zavisi samo od vaših odluka. Potrudite se da date svoj maksimum po pitanju koncentracije na poslu.

LJUBAV: Na prvom mestu vam je stabilnost vaše bračne zajednice. Nikada ne biste uradili nešto što bi moglo da ugrozi porodični mir i sreću. Važno vam je da partner bude srećan pored vas.

ZDRAVLJE: Manji pad pritiska je moguć. Potrudite se da se danas ne naprežete previše. Redovno jedite, unosite dovoljno vode i osluškujte potrebe svog organizma.

 

LAV

POSAO: Verujete u sebe i spremni ste da se dokažete u poslu koji volite. Veoma vam je važno da vas drugi poštuju. Uradićete sve što možete kako biste ostvarili određeni autoritet.

LJUBAV: Ukoliko se budete upustili u neku tajnu vezu, možete da očekujete komplikacije. Nemojte da očekujete mnogo. Najbolje bi bilo da ipak sami sa sobom raščistite neke stvari.

ZDRAVLJE: Izbegavajte bilo kakav oblik poroka. Današnji dan vam nije povoljan i pogotovo može da dođe do zdravstvenih problema usled prevelike konzumacije alkohola ili tableta.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5