ŽENA STRELAC- Žena u ovom HOROSKOPSKOM znaku je JAKA kao STENA i kad PADNE ustaje JAČA nego IKADA!

ŽENA STRELAC- Žena u ovom HOROSKOPSKOM znaku je JAKA kao STENA i kad PADNE ustaje JAČA nego IKADA!

30 октобра, 2018 Off By ludarito

Malo je otkačena, zar ne? Sigurno retko srećete ovako pametno, brbljivo žensko stvorenje, totalno operisano od lukavosti i laži. Ona je zaista takva i još je jako naivna. Neizlečivo. Ima sopstveno i izgrađeno gledište. U ljubavi je liberalna. Osvaja na prečac. .

 

Verovatno joj je kuća puna sirotih, malih, napuštenih kuca i maca, verovatno obožava da se igra sa klincima, verovatno briše suze čitajući poeziju i verovatno se suprotstavlja svakom bezdušniku i negativcu. Stalno je u nekim planovima, akcijama, na putovanjima i okružena prijateljima koji je obožavaju.

 

Nije uopšte agresivna?! Onda počnite da se preispitujete šta je, koliko i gde radila tada i tada, pitajte je zašto joj telefonira bivši momak i zašto sanja tako smešne i glupe snove i videćete takvu erupciju besa o kojoj ćete još dugo razmišljati ležeći na nekom od odeljenja za intenzivnu negu u traumatološkoj bolnici. Da, to je ona – žena Strelac. Ali to zaista niste smeli da joj radite – znate iz fizike da se usijano gvožđe ne stavlja u ledenu vodu, ako ne želite da se ‘puši’.

 

Doduše, već sutra će vas obasipati cvećem i čokoladicama, iskreno tugujući zbog vaših bolova. Pružite joj ruke i dozvolite da vas ponese ka najdaljim i najlepšim zvezdama ne nebu. Setite se samo divne dobre vile iz bajke o kojoj ste sanjali kao dete. Znajte da je jedna baš pored vas.

Стране: 1 2 3 4