ŽENA STRELAC- Žena u ovom HOROSKOPSKOM znaku je JAKA kao STENA i kad PADNE ustaje JAČA nego IKADA!

ŽENA STRELAC- Žena u ovom HOROSKOPSKOM znaku je JAKA kao STENA i kad PADNE ustaje JAČA nego IKADA!

30 октобра, 2018 Off By ludarito

Njihova urođena gracioznost, duhovitost i šarm, dopunjeni izuzetno negovanom i vitkom figurom prava su poslastica za osvajače. Znaju da se prilagode igri koju muškarac vodi. Ne bi trebalo da pričaju o svojim bivšim ljubavnicima, jer njihovu iskrenost muškarci neće doživeti kao vrlinu.

 

Ljubav je večita misterija za ženu Strelca. Zato na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na navrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge od njih ljubav često procveta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj.

Čak i kada je totalno „opijena“ partnerom uspeva da zadrži sopstvenu nezavisnost što je čini još privlačnijom i šarmantnijom.

Baš kao što joj njena priroda određuje, žena Strelac je u krevetu prava vatra, a ljubavnom činu pristupa kao čistoj fizičkoj radnji, ne s emocionalnog ili praktičnog stajališta. Samouverena je i samosvesna.

Želi ambicioznog i preduzimljivog muškarca, koji će biti spreman da vesla sa njom u orahovoj ljusci po otvorenom uzburkanom moru. Trebalo bi da bude maštovit i da prati njene impulse ma kako bili rizični.

Idealan partner: Blizanci
Dobar brak sa: Vagom i Vodolijom
Erotska privlačnost sa: Ovan i Lav
Opreznost sa: Devicom i Ribama
Erogene zone:  Noge, butine i predeo ispod kolena

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4