ŽENA STRELAC- Žena u ovom HOROSKOPSKOM znaku je JAKA kao STENA i kad PADNE ustaje JAČA nego IKADA!

ŽENA STRELAC- Žena u ovom HOROSKOPSKOM znaku je JAKA kao STENA i kad PADNE ustaje JAČA nego IKADA!

30 октобра, 2018 Off By ludarito

 

Obožava da vodi duge razgovore i rasprave o svim temama, od politike i religije do seksa – za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui. Iskrena je, nezavisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno. Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji. Prezire ograničavanja, pa s time i bilo kakve nametnute rasporede i pravila – ona mora imati fleksibilnost i mogućnost menjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosetljivost, površnost i samodovoljnost.

Ništa nije van granica ili tabua u njenoj potrazi za odgovorima

Ona je svestrana i zaista šarmantna ličnost. Uvek uživa u novim iskustvima. Žene Strelčevi su obično iskrene i nezavisne, a ova kombinacija je zaista atraktivna.

 

Ako želite da proširite vidike i rešiti se predrasuda, prijateljica rođena u znaku Strelca najbolje će vam u tome pomoći. Ali, osim što je majstor u vođenju intelektualnih i poučnih razgovora, poznata je i kao najveći šaljivdžija u društvu. Ne boji se da glumi dežurnog klovna i da se šali na vlastiti račun ako će tako da zabavi i nasmeje svoje prijatelje.

 

Potpuno nepristrana, njene prijatelje čine ljudi iz svih sfera života, raznih nacionalnosti i religija i različitih kultura. Njeni prijatelji za čitav život obično su rođeni u znaku Vodolije ili Vage. Iako je tipične ženske teme ne zanimaju puno, ima puno prijateljica i zna da podigne atmosferu i u društvu u kojem su samo žene. Ima i puno prijatelja, srdačnih tipova s kojima deli ljubav prema adrenalinu.

Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli da bude u društvu. Mržnju ne može da podnese…..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

Стране: 1 2 3 4