Inspiracija je za BIKA danas ključna reč, dok RAKA čeka prilika za povećanje prihoda

Inspiracija je za BIKA danas ključna reč, dok RAKA čeka prilika za povećanje prihoda

30 октобра, 2018 Off By ludarito

JARAC

Blizak prijatelj ili član porodice mogao bi imati novčanih problema i zatražiti vašu pomoć oko nekog posla. Vi svakako imate odličan osećaj za biznis, te biste mu mogli pomoći da pronađe najbolji put za sebe. S obzirom da ste posebno danas osetljivi na potrebe drugih, mogli biste biti veoma važna osoba tom prijatelju ili svakome ko zatraži pomoć od vas.

VODOLIJA

Naglašena intuicija danas bi mogla da vas odvede u jedan sasvim zanimljiv razgovor. Ljudi će biti fascinirani vašom pronicljivošću, osećanjima i željama. Takođe, imaćete daleko veću želju i potrebu da budete izražajniji i ostavite utisak. Ukoliko odlučite da kanališete tu energiju na pisanje, govorništvo ili neki drugi kreativan oblik samoiskazivanja, imaćete dosta uspeha. Čitanje vam danas može biti od velike koristi.

RIBE

Intuicija i inspiracija danas će vam biti naglašeni te bi mogli da iskažete svoje umetničke sklonosti. Kako dan bude odmicao tako će vam se javljati sve više ideja, bilo da je u pitanju muzika, pisanje ili slikanje. Ukoliko ste u prilici provedite što više vremena sami i iskorisite taj nalet kreativnosti.

Стране: 1 2 3 4