Inspiracija je za BIKA danas ključna reč, dok RAKA čeka prilika za povećanje prihoda

Inspiracija je za BIKA danas ključna reč, dok RAKA čeka prilika za povećanje prihoda

30 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

Ukoliko vas interesuju druge kulture i njihov način života, ove nedelje biste mogli utoliti svoju radoznalost preko prijatelja ili grupe ljudi u kojoj se krećete. Mogli biste kanalisati dosta svoje energije u neku intelektualnu aktivnost, kao i podstaći druge da urade isto. U jednom trenutku će vam biti potrebno da razbistrite glavu a šetnja može biti od velike pomoći.

RAK

Prilika da povećate svoj prihod danas bi mogla da vas podstakne da kanališete svoju energiju i fokusirate se na karijeru. Obratite pažnju na svoje snove, jer vam mogu reći dosta toga o vama samima i onome što vas motiviše. Svakako mogu povećati vašu samosvest i olakšati vam život. Veoma vam je važno da uspete i materijalno ali i duhovno.

LAV

Ukoliko želite da putujete ili možda posetite prijatelja koji živi daleko, mogli biste danas da krenete da radite na tome. Nemojte čekati da vam prilika sama dođe. Neće. Večeras biste mogli sresti neke interesantne ljude na društvenom okupljanju. Prijatelju je potrebno rame za plakanje a vi ste danas posebno osetljivi na probleme drugih. Pomozite mu. U svakom slučaju, dan će vam biti sasvim dobar.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4