Niste preterano zainteresovani za posao danas, voljena osoba vam deluje nezadovoljno i preterano zahtevno

Niste preterano zainteresovani za posao danas, voljena osoba vam deluje nezadovoljno i preterano zahtevno

30 октобра, 2018 Off By ludarito

 

OVAN

POSAO: Niste preterano zainteresovani za posao danas i okrećete se nekim drugim stvarima. Moguće je da vam je potreban odmor i da ćete radije da se distancirate i uzmete slobodan dan.

LJUBAV: Voljena osoba vam deluje nezadovoljno i preterano zahtevno, imate utisak da nikada ne možete sasvim da joj udovoljite. Moguće je da razmišljate o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Muči vas želudačna kiselina. Pred vama je dan u kojem možete da imate više problema vezanih za probavni sistem. Potrudite se da više pazite na svoju ishranu.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete novu priliku da se dokažete na poslovnom planu. Pred vama je šansa da svi vide vaše sposobnosti. Važno je da i vi dovoljno verujete u sebe.

LJUBAV: Smeta vam ponašanje vašeg partnera i ulazite u konflikte. Moguće je da se tokom današnjeg dana nećete dobro slagati sa njim. Oboje imate svoje tvrdoglave stavove i ne popuštate.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi bi mogli da vam stvaraju probleme. Podložni ste prehladi, virusima, gripu i tome sl. Potrudite se da povedete više računa o zdravlju i da jačate imunitet.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4