Bika ubija izdaja, nevera i dupli standardi, Škorpiji bes seva iz očiju bežite od njih dok ih ne prođe

Bika ubija izdaja, nevera i dupli standardi, Škorpiji bes seva iz očiju bežite od njih dok ih ne prođe

30 октобра, 2018 Off By ludarito

JARAC

Jarčevi su, budući da su zemljani znakovi, prilično laki za saradnju. Ako zbog nečega pobesne, to je zato što nešto ne ide onako kako su oni zamislili.

Ipak, nikada ne možete sa sigurnošću znati da li će nešto, i što, razljutiti Jarca. Pored toga, teško je i proceniti kada su zaista ljuti, jer oni gutaju svoje emocije sve dok ne puknu. Jarac će uvek radije izabrati da vas ignoriše umesto da se svađa sa vama. Kada i izgube kontrolu nad svojim postupcima, brzo će se dovesti u red, a i oprostiti vam čim vam objasne koliko ste ih razočarali.

 

VODOLIJA

Ako neko ne voli da se svađa, to je Vodolija. Naročito im teško padaju besmislene rasprave s tvrdoglavim ljudima. Poput Jarčeva, i Vodolija radije ignoriše nego što se svađa. Kada oseti da bes ključa u njemu, verovatno će izaći da odšeta par krugova oko zgrade ili kuće ne bi li se smirio.

Ako im uporno i dugo gazite po žulju, tek onda će se upustiti u svađu, ali veća je šansa da će vas svesno izbegavati sve dok se ne smire, upravo kako bi izbegli raspravu. Ukoliko ste ih baš povredili, postoji mogućnost da se potpuno povuku iz vašeg života, a da vam i ne kažu što ih je povredilo.

 

RIBE

S Ribama se nikad ne zna na koju su nogu ustale. Ako su generalno ljute, prasnut će na vas bez ikakvog povoda, a ako im je dobar dan, možete im gaziti po živcima dokle vam je volja, one će i dalje biti prijateljski raspoložene.

U oba slučaja, ne vole konfrontaciju, pa će učiniti sve da izbegnu otvoreni sukob. Dat će oduška svojim emocijama tek kad ostanu same, pa briznu u plač. Ribe su, inače, glavni plačljivci u horoskopu. Pustit će suzicu iz svakog mogućeg i nemogućeg razloga.

Znaju se duriti i dugo nakon svađe, ali i to koliko će se duriti ovisi od njihovog opšteg raspoloženja.

Стране: 1 2 3 4