Bika ubija izdaja, nevera i dupli standardi, Škorpiji bes seva iz očiju bežite od njih dok ih ne prođe

Bika ubija izdaja, nevera i dupli standardi, Škorpiji bes seva iz očiju bežite od njih dok ih ne prođe

30 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

Blizanci su, to znate, prilično dvolični, pa zato nije lako ni proceniti kako reaguju u raspravama. Nekada deluju savršeno staloženo, a najradije bi vas pregazili.

Pored toga, Blizanci su pričalice, a takvi su i u raspravama. Od njih očekujte užasno duge tirade na temu vaše neljudskosti. Vrlo lako iz smirenog sarkazma mogu preći u pravi nalet besa sa svih vrištanjem i bacanjem stvari.

Jedina dobra stvar u vezi s njima je ta da ih bes ne drži dugo. Sve dok im ne dajete savete na temu kako je trebalo da postupe umesto da besne, nadajte se brzom pomirenju.

 

RAK

Rakovi su strašno nežni, osetljivi i puni razumevanja. To isto očekuju zauzvrat. Ako osete da ih ne volite dovoljno, ili da ih ne razumete, padaju u očaj pre nego u bes.

Ako ne promenite ponašanje, prelaze na taktiku pasivne agresije, a ukoliko im ni to ne upali, pre će se sakriti negde nego što će se posvađati s vama.

Kada su ljuti, najradije ne razgovaraju. Prilično su voljni razraditi svaki problem, ukoliko ih baš niste povredili do srži.

Važno je samo razgovarati s njima, jer, ukoliko ih ignorišete, to će shvatiti kao vašu krajnju nezainteresovanost za vaš odnos i verovatno će ga prekinuti.

Ono što ih najviše dovodi do ludila su izdaja i nelojalnost, i tada može doći do prave eksplozije besa, sa sve bacanjem stvari i urlicima. Reći će i mnogo stvari koje zaista ne misle, pa zato ne shvatajte to osobno.

Kad se istutnje, lako će oprostiti većinu stvari, a o njima čak neće ni razgovarati s vama, već će se jednostavno pretvarati da se ništa nije ni dogodilo.

 

LAV

Rika besnog Lava nadaleko će se čuti, i ništa neće prećutati kada ih naljutite. Bacaće stvari po kući, urlikati i šutirati nameštaj, a sve kako bi napravili još veći spektakl.

Reći će i mnogo ružnih stvari koje ne misle. Najbolje bi bilo da ne ulazite u raspravu s njima, već da im date vremena da se izduvaju.

Lav neće dugo ostati ljut na vas. Zapravo, velika je šansa da će iodmah posle svađe ušetati u sobu kao da se do pre par minuta niste “klali” – Kako se brzo naljuti, ekspresno se i odljuti.

 …nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4