Bika ubija izdaja, nevera i dupli standardi, Škorpiji bes seva iz očiju bežite od njih dok ih ne prođe

Bika ubija izdaja, nevera i dupli standardi, Škorpiji bes seva iz očiju bežite od njih dok ih ne prođe

30 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

Od svih znakova, Devica je najstrpljivija. Može istrpiti neverovatnu količinu maltretiranja pre nego što konačno pukne. Ali, kada se predaju besu, poželećete  da se odselite iz grada zbog njih.

Iako će vam rado oprostiti, kod njih nema zaborava, i koristit će svaku priliku da vas pasivno agresivno podsete na vašu grešku. Posle velike svađe, vaš odnos više nikada neće biti isti.

VAGA

Vage su pravi mirotvorci, kao što im i ime kaže. Uvek se trude da u svemu održe ravnotežu, pa i u raspravama. Skloni su tome da sve ljutnje drže u sebi, pa kad konačno pobesne, platićete za sve što vam je Vaga prećutala.

Kod njih nema preterano teških reči u svađi, a ako i kažu koju, to obično urade dok odlaze s mesta rasprave. Svaku reč važu, pa sve što vam kažu shvatite vrlo ozbiljno. Sa njima uvek budite na oprezu, jer će praviti mentalne beleške svake vaš greške, a onda taj popis iskoristiti kad se najmanje nadate.

 

ŠKORPIJA

Ako želite biti sigurni da je Škorpija zaista besna, pogledajte je u oči, i tamo ćete sve videti.

Svoj bes pomno planiraju, i sve što kažu i urade tokom svađe je odavno iscenirano u njihovoj glavi. Često prave dramske pauze u raspravama, zato što im treba vremena da pomno smisle argument kojim će vas sahraniti.

Kada vidite da im bes seva iz očiju, i da su zaćutjali, ako niste svađalica, bježite od njih dok ih ne prođe. Štagod radili, ne pravocirajte ih jer oni ne znaju stati kada jednom počnu sipati uvrede i ružne reči.

 

STRELAC

Kod Strelaca nema potrebe razmišljati dva puta – ako su besni, to će vam vrlo slikovito pokazati, i to iste sekunde. Ipak, znaju pokazati strpljenje s ljudima koje izuzetno vole, ili s onima koje ređe viđaju.

Prvi znak da se nešto u njima kuha je otrovni sarkazam. Ipak, nikada neće pobesniti toliko da izgube kontrolu nad sobom, i to samo zato što će im nakon toga biti neugodno. Strelac nikada ne dramatizira iz dosade, tako da shvatite ozbiljno ono što vam govori.

 …nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4