RAK i VAGA – HOROSKOP za 2019.god: Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, očekujte napredak u svim oblastima života

RAK i VAGA – HOROSKOP za 2019.god: Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, očekujte napredak u svim oblastima života

28 октобра, 2018 Off By ludarito

Zapamtite, vi niste uvek u pravu. Posvetite više vremena slušajući svog partnera i zajedno radite na tome da shvatite vaše međusobne potrebe. Ulaganje u ljubav je obavezno u prvom delu kalendarske godine ako želite da učvrstite vaš harmoničan odnos.

Uvek emotivan, Rak je često samom sebi najgori neprijatelj kada je zdravlje u pitanju. Godišnji horoskop za Raka 2019. donosi dobre i pozitivne emocije, a zdravlje bi trebalo da ostane jako dobro ako se stres svede na minimum. Kao i uvek, odmarajte se dovoljno i ugađajte maksimalno sebi u danima kada vam se čini da ne možete da postignete sve.

VAGA – Nova ljubav, sjajno zdravlje

 

Kod Vage, stabilnost i ravnoteža su veoma važni. Godišnji horoskop za Vagu 2019. pokazuje da će ovo biti velika godina, jer donosi toliko toga. To će inspirisati Vage da se dalje razvijaju i isprobaju nove stvari.

 

Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, pošto će biti izazova u pogledu karijere, ali to nije ništa što je nemoguće prevazići. Sigurno će se pojaviti neka posebna osoba koja će se truditi da zadobije vašu pažnju, ali držite strasti pod kontrolom. Ne želite da obećanje prave ljubavi sagori u plamenu ove romanse.

Godišnji horoskop za Vagu 2019. pokazuje da će vas mnoge stvari sustići. Loša finansijska odluka ili jednostavno loš tajming će izazvati nemir na poslu. Ne paničite.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3