LAV i RIBE – HOROSKOP za 2019.god: Burni početak, ali uz trud će sve rešiti, sve vam ide baš kako treba

LAV i RIBE – HOROSKOP za 2019.god: Burni početak, ali uz trud će sve rešiti, sve vam ide baš kako treba

28 октобра, 2018 Off By ludarito

LAV – Burni početak, ali uz trud će sve rešiti

 

Godišnji horoskop za Lava pokazuje da će 2019. početi veoma burno! Promocije, priznanja, pažnja… Sve stvari za koje Lav živi. Ovakva vrsta uspeha će se nastaviti tokom cele godine, što je dobro, imajući u vidu nove ideje ili nastavak projekata koje ste zanemarivali u poslednje vreme. Započinjanje novog posla ili poboljšanje starih odnosa može doneti veliki uspeh. Najbolji savet za 2019. je da nastavite da tražite nove mogućnosti, zato što možete jako puno od toga da dobijete. Ako nešto ne ide kako treba, ne gubite vreme.

Pristupite iz drugog ugla. Godišnji horoskop za Lava 2019. pokazuje da ćete imati puno uspeha u ovoj godini, tako da, ako se jedna opcija zatvori, ne nervirajte se. Otvoriće se nova.

 

Lav ponekad može da bude kralj drame. Imajte ovo na umu ako vaša veza krene nizbrdo na početku 2019. Ne mora biti vašom krivicom, ali je teže da volimo druge ako trošimo previše vremena voleći sebe. Morate da obraćate mnogo više pažnje na vaše voljene. Skrenite pažnju sa sebe, bar neko vreme.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3