RAK i VAGA – HOROSKOP za 2019.god: Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, očekujte napredak u svim oblastima života

RAK i VAGA – HOROSKOP za 2019.god: Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, očekujte napredak u svim oblastima života

28 октобра, 2018 Off By ludarito

RAK – Sami sebi ste najgori neprijatelj

 

Rakovi, vi verujete da je to što radite ispravno. Zato može biti veoma frustrirajuće kada vas zaobiđu pozitivni poslovni rezultati. Kada 2019. počne, vi ćete se osećati kao da ste na vrhu sveta u profesionalnom smislu. Godišnji horoskop za Raka 2019. pokazuje da će se u prvom delu godine poslovni problemi nakupljati.

Nagrade će otići onima koji su već uložili dosta vremena i energije da bi postigli ono što žele. Ako niste uložili u posao, biće vam teško da gledate kako su drugi uspešni. Sa jedne strane, znaćete da je to jedino fer. U stvari, ispravno je što će drugi uspeti. Sa druge strane, moraćete da razmislite o postupcima koji su vašu karijeru skrenuli sa puta.

 

Preispitajte se i shvatite na čemu treba poraditi još više da biste ostvarili uspeh u drugom delu godine. Ne brinite – ovo ne znači da 2019. nema šta da vam ponudi. Godišnji horoskop za Raka 2019. pokazuje da će tokom leta vaše finansije biti dobre, ali možda ne u onoj meri u kojoj ste se nadali.

Početak godine bi mogao da bude pun iskušenja na ljubavnom planu. Odnosi koje ste pokušavali da popravite ili poboljšate mogu lako da krenu u suprotnom smeru, a sve zbog jedne nepažljive reči. Tokom ovog perioda, shvatite da od vašeg ponašanja sve zavisi. Budite pažljivi sa rečima i pokušajte da vežbate strpljenje.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3