Nedeljni horoskop | Od 29 – 04.11.2018 – Manjak novca sa kojim ulazite u ovu sedmicu vam zadaje glavobolju

Nedeljni horoskop | Od 29 – 04.11.2018 – Manjak novca sa kojim ulazite u ovu sedmicu vam zadaje glavobolju

28 октобра, 2018 Off By ludarito

Jarac

Posao

Merkur ulazi u vaše dvanaesto polje i itekako je moguće da ćete sa više strana dobiti ponude ili poslovne prilike. No, ovo nije period da stvari idu brzo, a ni nemojte upadati u oduševljenje odmah. Koliko god nešto izgledalo dobro, malo je verovatno da može biti sada realizovano. Ukoliko potpisujete nove ugovore ili pravite dogovore sa partnerima, obratite pažnju – moguće je da ćete neke bitne stavke zanemariti ili preskočiti. Budite oprezni i po svim papirološkim pitanjima.

Novac

Ne zalećite se po pitanju ulaganja novca i kontrolišite svoje troškove. Iako vas nosi talas optimizma – još uvek nije vreme da budete opušteni.

Zdravlje

Zdravstveni segment je kod mlađih Jarčeva dosta stabilan. Stariji – neke manje hronične tegobe.

 

Vodolija

Posao

Merkur u ovoj nedelji ulazi u vaše polje budućnosti i dobrih prilika, kao najava Jupitera koji će već tokom naredne sedmice takođe zakoračiti u ovaj znak. Pojačaće se odjednom poslovna komunikacija, sa svih strana će krenuti da vas kontaktiraju nove osobe, nudeći vam saradnju i poslovne šanse. Da, sve to izgleda jako lepo, ali bojim se da ćete morati da sačekate malo – da se stvari « profiltriraju » i da izađe na površinu samo ono što vredi. No, verujte mi – vredi sačekati, idu vam jako dobre poslovne situacije !

Novac

Ono što vas nervira jeste što ne postoji stabilnost trenutno po pitanju finansija. Ne kontrolišete prihode, ali ni rashode. Sve se dešava haotično, ali priznajte – i nije toliko loše….

Zdravlje

Generalno gledano – dobro ste. Da, još uvek postoji potreba za oprezom u saobraćaju i neka pritajena nervoza, ali sve se to da kontrolisati.

 

Ribe

Posao

I eto Merkura u vašem polju karijere. I to kao najava za Jupitera koju ulazi u ovo polje tokom naredne nedelje….Lepo, lepo – biće za Ribe I posla I napredovanja I novih prilika….Biće, biće, samo ne sada. To što vam se nudi lepo da proučite, da ne žurite, da ne potpisujete odmah. I još nešto – možda ćete morati malo da sačekate, mesec – dva, da se ono što vam je obećano i realizuje. Ali hoće, ne brinite. U ovoj ćete sedmici da pričate, da sastančite, biće vam muka više od razgovora. Sta da se radi, izgrmite to….

Novac

Prilivi su vam redovni i stabilni i nemate razloga za zabrinutost. To što povremeno naleti neki veći trošak, pa to je potpuno normalno i neće destabilizovati vaš kućni budžet….

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom i varenjem i to samo ako budete konzumirali previše slatkiša ili namirnice koje su premasne I prezačinjene.

Стране: 1 2 3 4