Nedeljni horoskop | Od 29 – 04.11.2018 – Manjak novca sa kojim ulazite u ovu sedmicu vam zadaje glavobolju

Nedeljni horoskop | Od 29 – 04.11.2018 – Manjak novca sa kojim ulazite u ovu sedmicu vam zadaje glavobolju

28 октобра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Posao

Moguće su vrlo interesantne informacije I susreti već na samom početku nedelje. Ono što vam se obećava zvuči maltene pa savršeno, ali kao što I sami znate – uvek treba biti pomalo oprezan kada sve izgleda idealno. To ne znači da su ponude I predlozi koje dobijate loši, već da će verovatno u narednom periodu doći ili do neke papirološke zavrzlame ili do odlaganja….pa tek onda do realizacije. Vaš vladar je ušao u svoju retrogradnu senku – pazite da ne pravite greške, proveravajte sebe više puta…

Novac

Manjak novca sa kojim ulazite u ovu sedmicu vam zadaje glavobolju. Idu vam neki vanredni prihodi tokom sedmice kojima ćete moći da se “pokrijete”.

Zdravlje

Mlađim Blizancima uglavnom dobra zdravstvena situacija, moguće su samo manje prehlade. Stariji bi mogli imati stomačnih tegoba, možda čak I stomačni virus.

 

Rak

Posao

Pomalo naporan I komplikovan, ali ipak uspešan period je ispred vas. Iako možda nećete biti baš zadovoljni početnim fazama nekih dogovora, postoje dobre šanse da u konačnici ipak ostvarite svoje zamisli. Budite nešto više fokusirani na svoje dnevne obaveze, jer će vam povremeno faliti fokusiranosti I koncentracije, pa postoji mogućnost manjih grešaka. Privatnici sada imaju mogućnost da reše problematiku koja ih je okupirala u proteklom periodu.

Novac

Uglavnom stabilne finansije, sem nekih troškova za kuću ili ukućane koje nećete moći da izbegnete.

Zdravlje

Dobra situacija po pitanju zdravlja mlađim Rakovima. Stariji mogu imati manjih tegoba sa kičmom, zubima, stomakom.

 

Lav

Posao

Ukoliko sarađujete sa strancima, u ovoj nedelji ćete imati pune ruke posla. Mogu se čak pokrenuti i dogovori u pravcu novih poslova, ali će oni u početnoj fazi biti vrlo nestabilni i nemojte automatski računati na njih. Ovde će se stvari odugovlačiti sigurno u narednih mesec dana. Takođe, moguće je da će u postojećim dogovorima doći do nekih promena koje vam se neće dopasti, ali su one rešive, naravno uz dogovor i kompromis. Rešavajte sve što vam je važno a vezuje se za papire i važne dokumente.

Novac

Prilivi su u ovoj sedmici dobri, ali vi morate I dalje biti oprezni što se troškova tiče. Budite odgovorniji, odredite prioritete.

Zdravlje

Budite umereni po pitanju ishrane. Takođe, potrebno vam je više kretanja i fizičkih aktivnosti. Trošite tu silnu energiju koju imate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4