Nedeljni horoskop | Od 29 – 04.11.2018 – Manjak novca sa kojim ulazite u ovu sedmicu vam zadaje glavobolju

Nedeljni horoskop | Od 29 – 04.11.2018 – Manjak novca sa kojim ulazite u ovu sedmicu vam zadaje glavobolju

28 октобра, 2018 Off By ludarito

Devica

Posao

Naglašeno polje komunikacije, pokreta, putovanja, kretanja – donose vam užurbanost, jaku komunikaciju sa poslovnim partnerima i brz tempo dešavanja koji će zahtevati od vas potpunu fokusiranost. Imaćete malo problema sa organizacijom, jer ćete želeti da stignete na sve strane, a to jednostavno neće biti izvodljivo. Morate odrediti prioritete I posvetiti se isključivo njima, da ne biste pravili greške. Moguće su promene u planovima zbog novih informacija koje stižu do vas.

Novac

Venera se vraća u vaše polje novca, što će vam doneti naplatu potraživanja I jače prihode tokom ove sedmice. No, porodični segment I kuća vam trenutno odvlače novac, postoji dosta troškova.

Zdravlje

I u ovoj nedelji saobraćaj je vaša slaba tačka, ali I kretanje pa budite obazrivi da se ne povredite, pogotovo što ćete non stop negde žuriti I trčati.

 

Vaga

Posao

Spremajte se, drage Vage – jer od sledeće sedmice Jupiter ulazi u vaše polje putovanja, dogovora, komunikacije. U ovoj nedelji Merkur vas ulaskom u znak Strelca pokreće – očekuje vas mnoštvo kontakata sa poslovnim partnerima, ali isto tako – očekuje vas I ponovno pokretanje nekog dogovora od kojeg ste maltene već digli ruke. Odličan je momenat da se pokrene talas promena koji će vas tek zapljusnuti u narednom periodu. Namestite svoj najlepši osmeh i spremite se da pregovarate….

Novac

Volite u ovom periodu da potrošite I jednostavno – ne možete da povučete ručnu kočnicu. Budite malo odgovorniji – na prvom mestu ipak trebaju da budu obaveze I zaostali računi….

Zdravlje

Zdravstveni segment vam je I dalje “šaren”. Ništa tu nema strašno, ali vas iritira to što nikako da se stabilizujete u potpunosti. Biće I to, samo polako.

 

Škorpija

Posao

Merkur koji u ovoj sedmici ulazi u vaše polje novca, u suštini je najava za ulazak Jupitera koji će se dogoditi u narednoj nedelji. Ovo je izvrstan period da se pokrenu poslovne priče koje bi vam makar u narednih godinu dana donosile itekako ozbiljnu finansijsku potporu. No, ne spremajte odmah vatromet I proslavu, jer ćete imati period odlaganja koji može trajati sve do početka naredne godine. U svakom slučaju, vaše je da sada dogovorite poslove, da uložite snagu u njih I da se nadate najboljem.

Novac

Prihodi će I dalje dolaziti, I oni redovni I oni preko dodatnih angažmana I tu ne postoji nikakav veći problem. Još da vi to rasporedite kako treba I da ne brinete ni malo….

Zdravlje

Malo ćete da budete nervozni, malo ćete imati problema sa stomakom, malo ćete se prehlađivati – sve po malo, ništa strašno.

 

Strelac

Posao

Teško je biti strpljiv dok Merkur u vašem polju ličnosti donosi poslovne dogovore i prilike, sve jednu bolju od druge. No, nemojte previše da mi letite i da se oduševljavate – koliko god vam neke stvari izgledaju dobro, ipak bi trebalo malo sačekati – da se zaista vidi da li je to nešto što istinski valja ili samo prenaduvana priča. Umesto toga, bolje se više posvetite obavezama na dnevnoj bazi – postoji mogućnost da ih zanemarujete, otaljavate ili da pravite greške, a to vam može doneti problem…

Novac

Nije vreme za rasipanje, nije vreme za ulaganje – koliko god novca u ovoj nedelji došlo do vas. Vreme je samo da se vraćaju dugovanja i zaostale obaveze, a za ostalo – malo popričekajte.

Zdravlje

Imate više energije nego inače, ali realno gledano – zdravstveni segment još uvek nije ni malo stabilan. Zato više vodite računa o sebi, o imunitetu, o odmoru.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4