STRELAC i LAV: Oni su BORCI koji se UZDAJU samo U SEBE i svoju snagu. Oni POMERAJU GRANICE – za njih NE POSTOJI NEMOGUĆE i neostvarivo!

STRELAC i LAV: Oni su BORCI koji se UZDAJU samo U SEBE i svoju snagu. Oni POMERAJU GRANICE – za njih NE POSTOJI NEMOGUĆE i neostvarivo!

27 октобра, 2018 Off By botanika

LAV
Lavovi su osobe nemirnog i avanturistickog duha, oni vole izazove i uživaju u njima. Oni su neko ko se prosto raduje svakom izazovu, jer u tome vide svoju mogućnost i priliku za napredovanje. Veoma su hrabri i za njih ne postoji reč nemoguće u ostvarivanju životnih ciljeva. Upravo zbog toga, čak i ako ih ne volim, većina nas poštuje i ceni ono što su lavovi postigli u životu.

 

Oni su krojači svoje sudbine i ostvarili su puno svojih snova uz pomoć svog rada i truda. Oni sami odlučuju o svojoj sreći i zahvaljujući tome postigli su mnogo uspeha u životu. Lavovi su neko ko ne razmišlja puno, oni prosto za to nemaju vremena, oni uzmu stvar u svoje ruke, rade i bore se da bi postigli određeni uspeh. Lavovi nikada ne odustaju i ono što zacrtaju to moraju i ostvariti. Ako jedan Lab nešto poželi, to mora imati i spreman je da se bori do poslednjeg atoma snage da bi to i dobio.

 

Hrabrost je njihovo drugo ime i ona im je pomogla da se izbore do kraja u većini teških životnih situacija. Lavovi se ne plaše nikakvih problema niti poteškoća, za njih ne postoji strah i upravo su zbog toga veliki pobednici. U njima kuca hrabro srce i oni nikada ne odustaju od svojih snova i ciljeva. Oni mogu sve i za sve su sposobni, za njih jednostavno granice ne postoje.

Стране: 1 2 3