Žena RIBA: Ona svoje SRCE poklanja NA DLANU. Njoj je NJENA SREĆA na poslednjem mestu, učiniće SVE ZA SVOJE VOLJENE i zato je ona VELIKA ŽENA.

Žena RIBA: Ona svoje SRCE poklanja NA DLANU. Njoj je NJENA SREĆA na poslednjem mestu, učiniće SVE ZA SVOJE VOLJENE i zato je ona VELIKA ŽENA.

27 октобра, 2018 Off By botanika

Znaku Ribe pripadaju žene rođene između 19. i 20. marta. Njihova planeta je Neptun i one se vezuju za misterije i sanjarenje, pa su stoga veoma romantične i osećajne.

One su vodeni znak, ali nikako nisu hladnokrvne ribe, već emotivne žene kojima je njihova sreća na poslednjem mestu i spremne su da učine sve za osobe do kojih im je stalo. One su jako intuitivne i znaju da čitaju ljudsko ponašanje i izraz lica, ali vrlo često mogu da budu i naivne i da veruju pogrešnim ljudima, što ih puno košta u životu.

Žene Ribe su velikodušno dame koje su spremne da svoj život posvete drugima i da se više bore za sreću drugih ljudi, nego za sopstvenu. One upravo zbog toga nemaju previše sreće u životu, ali one ne odustaju od svoje dobrote jer su prosto dame velike duše i još većeg od srca. Pripadnice ovog znaka su veoma inteligentne i intuitivne žene i veoma dobro znaju šta im donesi tugu, a šta sreću… međutim, one imaju neke navike koje prosto ne mogu i ne žele da promene. 

 

Žena Riba je dama koja je ceo svoj život posvetila sreći drugih ljudi i ona jednostavno ima naviku da pomaže drugim ljudima, zaboravljajući često na svoju sreću. One veoma dobro znaju da, upravo zbog toga što toliko pomažu drugim ljudima, nemaju dovoljno sreće u svom životu, ali jednostavno se ne mogu promeniti.

One su pre svega dame velike duše, žene koje nikoga ne mrze, one vole svaku osobu, u svakome vide dobro i nikada vam neće poželeti ništa loše. One ne znaju za mržnju i u život vam mogu doneti samo ljubav i sreću. Bez obzira što nemaju dovoljno sreće u životu i što sigurno time nisu zadovoljne, nikada ove žene nećete čuti da se žale na bilo šta, ni na život, ni na sreću. One zapravo krive samo sebe zbog nedostatka sreće u svom životu. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2