STRELAC i LAV: Oni su BORCI koji se UZDAJU samo U SEBE i svoju snagu. Oni POMERAJU GRANICE – za njih NE POSTOJI NEMOGUĆE i neostvarivo!

STRELAC i LAV: Oni su BORCI koji se UZDAJU samo U SEBE i svoju snagu. Oni POMERAJU GRANICE – za njih NE POSTOJI NEMOGUĆE i neostvarivo!

27 октобра, 2018 Off By botanika

Pripadnici ovog znaka su neko ko uvek stremi velikim uspesima i rezultatima i nikada se ne zadovoljavaju sitnicama. Njihova velika prednost u odnosu na druge ljude je to što su u odnosu na većinu ljudi veoma jake ličnosti snažnog duha. I posle mnogo neuspeha, oni nikada ne očajavaju i nikada se ne žale, već hrabro idu napred.

 

Oni smatraju da ne postoji prepreka koja se ne može preći, kao ni problem koji je veći od njih. Po svojoj prirodi veoma su pozitivne osobe i uvek veruju u pozitivan i srećan ishod u svakoj situaciji. Strelac je neko ko nikada ne može da bude tužan ili depresivan i da zbog toga odustane, jer je njihov duh prosto nemoguće slomiti.

 

Oni se možda ne uzdaju toliko u sreću, koliko u nju veruju i koliko pozitivno razmišljaju i upravo to im donosi puno koristi i sreće u životu. Za njih jednostavno ne postoji nemoguće i neostvarivo i oni veruju u čuda. U strelcima kuca hrabro srce heroja, srce koje nikada ne odustaje i upravo zbog toga oni mogu da ostvare sve što požele. Za sve što žele u životu i što imaju sami su se izborili i za svaki uspeh oni se bore do poslednjeg atoma snage. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

Стране: 1 2 3