HOROSKOP: Voljena osoba se oslanja na vas,možete da očekujete veoma povoljan dan za emocije

HOROSKOP: Voljena osoba se oslanja na vas,možete da očekujete veoma povoljan dan za emocije

21 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Nema naznaka za veće poslovne promene, očekuje vas generalno mirno stanje. Nećete imati ni previše obaveza. Spremni ste da se odmorite i da uživate u vikendu.

LJUBAV: Na polju ljubavi možete da očekujete priliku za flert sa jednom osobom koja će vas svojim pristupom očarati. Nemate problem sa tim da joj otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa glavoboljom su mogući kod vas. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti, da budete dovoljno na svežem vazduhu i da dovoljno spavate.

 

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuju vas važne promene tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete dobiti neke lepe vesti koje se tiču mogućeg proširenja posla.

LJUBAV: Još uvek tragate za onom pravom! Pred vama je dug put do poznanstva sa osobom sa kojom ćete provesti svoj život. Možete da očekujete da ćete imati neki prolazan flert.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Pazite na svoju telesnu težinu jer ćete u narednom periodu biti skloni gojenju više nego inače. Izbegavajte slatkiše i nezdravu hranu.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da vaša motivacija nije baš na najboljem nivou i da imate neke probleme po tom pitanju. Danas je nedelja i potrudite se da se odmorite, sutra će biti bolji dan.

LJUBAV: Postali ste prilično pasivni u kontaktu sa voljenom osobom. Iz njenog ugla deluje kao da ste počeli da gubite interesovanje. Nastupa privremena kriza u vašem braku.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Podložni ste prehladi, infekcijama, virusima ili gripu. Posetite vašeg lekara radi pregleda i saveta kako biste uspeli da rešite tegobe.

 

STRELAC

POSAO: Moguće je da vam očekivanja na ovom planu nisu sasvim ispunjena i da ozbiljno razmišljate o promeni posla. Imate utisak da ne možete da napredujete tu gde ste.

LJUBAV: Niste baš sigurni u svoje emocije i imate problem da po tom pitanju dođete do stabilizacije i važnih odluka. Moguće je da vam je potrebno više vremena da se saberete.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je naglašen kod vas usled stresa koji osećate svakodnevno. Potrebno je da se posvetite unutrašnjem miru, meditaciji i tehnikama koje vam prijaju.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4