HOROSKOP: Voljena osoba se oslanja na vas,možete da očekujete veoma povoljan dan za emocije

HOROSKOP: Voljena osoba se oslanja na vas,možete da očekujete veoma povoljan dan za emocije

21 октобра, 2018 Off By ludarito

 

OVAN

POSAO: Zadovoljni ste ishodom obavljenog posla i osećate se dobro jer smatrate da ste velikim delom vi zaslužni za uspeh. Spremni ste da svima pokažete da ste ponosni na svoj rad.

LJUBAV: Voljena osoba se oslanja na vas i kada joj je dobro ali i kada ima neke probleme. Vi ste njena prava podrška. Možete da očekujete veoma povoljan dan za emocije.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid relaksacije. Posvetite se sebi danas. iskoristite dan kako biste se maksimalno udaljili od svih stresova i nađite trenutak u kojem ćete uživati.

 

BIK

POSAO: Ne dobijate dovoljno poštovanja od svojih saradnika i to počinje da vam smeta veoma mnogo. Niste zadovoljni situacijom na ovom polju i razmišljate o promenama.

LJUBAV: Očekuju vas neke emotivne promene. Moguće je da jednostavno nemate dovoljno poverenja u voljenu osobu. Imate utisak da postoje neke stvari koje ona skriva od vas.

ZDRAVLJE: Prilično ste malaksali i umorni. Iskoristite današnji dan kako biste se naspavali. Nemojte da se opterećujete obavezama i izbegavajte preterano naprezanje i veliku aktivnosti.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4