HOROSKOP: Voljena osoba se oslanja na vas,možete da očekujete veoma povoljan dan za emocije

HOROSKOP: Voljena osoba se oslanja na vas,možete da očekujete veoma povoljan dan za emocije

21 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

POSAO: Radite na tome da svoje ideje na neki način realizujete. Pred vama je dan u kom će vaša kreativnost biti na ceni. Spremni ste da date sve od sebe kako bi posao unapredili.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate prepirke oko nekih svakodnevnih stvari koje vas nerviraju. Preporuka je da smanjite tenziju. Potrudite se da pravite više kompromisa.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su mogući kod vas. Pazite šta jedete. Moguće je da ćete biti podložni stomačnom virusu i sličnim tegobama pa povedite računa o tome.

 

RAK

POSAO: Moguća je manja rasprava sa osobom sa kojom sarađujete. Međutim, nećete imati neke veće probleme. Pokažite da ste spremni da date sve od sebe da se stanje reši.

LJUBAV: Situacija na polju ljubavi je stabilna i zadovoljni ste odnosom koji imate sa svojim partnerom. Pred vama je dobar dan. Možete da očekujete novo poznanstvo ako ste sami.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama. Današnji dan vam nije sjajan kada je u pitanju polje zdravlja i moguće je da ćete biti skloni nekim manjim tegobama pa se pazite.

 

LAV

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza i potrebno je da date sve od sebe kako biste ih završili u predviđenom roku. Potrudite se da napravite što bolju organizaciju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni pred vama je period u kom ćete najverovatnije imati mnogo novih dešavanja. Spremni ste da flertujete i da širite krug svojih poznanika i udvarača.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala. Važno je da pazite na svoje zdravlje i da se potrudite da ojačate imunitet. U narednom periodu proverite krvnu sliku za svaki slučaj.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4