Horoskop po CIGANSKIM KARTAMA za mesec NOVEMBAR.

Horoskop po CIGANSKIM KARTAMA za mesec NOVEMBAR.

21 октобра, 2018 Off By botanika

VODOLIJA POSAO –
Vi ćete imati manje poteškoće na poslu ali ne smete dozvoliti da vas to poremeti i da odustanete od svojih planova. Radne obaveze se moraju na vreme završavati i polako će sve doći na svoje mesto. Možda ne bi bilo loše da potražite savet stručnjaka ili promenite radno mesto.
LJUBAV –
Ako ste u vezi, sledi vam jedan lep period i mogućnost putovanja sa voljenom osobom. Mladi bračni parovi mogu da očekuju i one najlepše vesti vezane za potomstvo. Slobodni pripadnici ovog znaka teško ulaze u nove odnose, jer su bili povređeni, ali vama će se desiti jedna lepa avantura koja će preći u ljubav i zalečiti sve rane.
ZDRAVLJE –
Što se tiče zdravlja, trebalo bi da budete malo odgovorniji prema sebi i povedete računa o svojim navikama, jer ćete inače doneti štetu svom organizmu i samim tim ugroziti svoje zdravlje.

RIBE POSAO –
Ribe su uvek na kraju horoskop i pomislio bi neko daza njih ništa ne preostaje, ali za njih imamo najlepše vesti. Ništa se tokom ovog meseca ne može dogoditi što će pokvariti vaš elan koji ćete imati kada je posao u pitanju. Vi ste veoma vredni i ažurni na poslu i za to ćete biti nagrađeni. LJUBAV –
Što se tiče ljubavi ovo će biti mesec u kome ni malo nećete pogrešiti ako date šansu osobi koju odavno želite, iako vam svi kažu da je to greška. Vreme je da poslušate svoje srce i da uživate u lepim trenucima koji slede. One Ribe koje imaju duže veze, mogle bi biti zaprošene i to bi bila najlepša vest ove godine. Konačno ćete i vi biti potpuno srećni i zadovoljni u lubavi, posle brojnih neuspešnih veza.
ZDRAVLJE – Vaše zdravlje je savršeno. Jedino možete imati problema sa viškom kilograma, tako da bi mogli da razmislite o dijeti ili brzom hodanju.

Стране: 1 2 3 4 5 6