Horoskop po CIGANSKIM KARTAMA za mesec NOVEMBAR.

Horoskop po CIGANSKIM KARTAMA za mesec NOVEMBAR.

21 октобра, 2018 Off By botanika

LAV POSAO –
Lavovi će u mesecu novembru doživeti vrhunac na poslovnom planu. To će biti jedan od najuspešnijih meseci u godini, sa velikim finansijskim dobicima.
LJUBAV –
Slobodni pripadnici znaka mogu da računaju da u novembru sigurno neće biti slobodni, jer se u vaš život vraća jedna velika ljubav iz prošlosti.Ona će vrlo brzo postati deo vašeg života i može se reći da vas očekuje jedna velika ljubav. Zauzeti pripadnici ovog znaka bi trebalo da smanje svoju ljubomoru i da nauče da verujem svom partneru, da ne bi došlo do raskida veze.
ZDRAVLJE –
Na polju zdravlja neće biti većih problema. Trebalo bi jedino da provedete računa o ishrani, jer bi vam uskoro mogao biti ugrožen krvni pritisak zbog preteranog unosa brze i masne hrane.

DEVICA POSAO –
Na poslu morate biti veoma pažljivi i oprezni, a pre svega strpljivi, da se ne bi desilo da donesete neke pogrešne odluke, koje će vas skupo koštati. Dakle, budite strpljivi i dobro razmišljajte o svakom koraku na poslu. Možda ne bi bilo loše da ponekad potražite pomoć svojih kolega.
LJUBAV
– Mesec novembar će biti savršen za ljubav za sve slobodne pripadnike ovog znaka. Pojaviće se neko poseban ko će zalečiti vaše slomljeno srce i samo treba da se prepustite toj ljubavi. Device koje su u vezi, prećiće na viši stepen i najverovatnije započeti zajednički život sa partnerom.

ZDRAVLJE
– Vi ste neko ko vodi računa o svom zdravlju i o ishrani, tako da za vas u narednom periodu neće biti nikakvih problema što se tiče zdravlja. Prija vam fizička aktivnost.
(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI )

Стране: 1 2 3 4 5 6