Horoskop po CIGANSKIM KARTAMA za mesec NOVEMBAR.

Horoskop po CIGANSKIM KARTAMA za mesec NOVEMBAR.

21 октобра, 2018 Off By botanika

BLIZANCI POSAO

– Blizanci bi tokom novembra trebali da se posvete nekim drugim stvarima, možda da nađu neki hobi da bi prestali preterano da misle o poslu i gubicima. Možda mesec novembar nije najbolji na poslovnom planu, ali će do kraja godine svakako sve biti rešeno na bolje.
LJUBAV
– Što se ljubavi tiče vi živite u prošlosti i očekujete povratak neke stare ljubavi, ali to se nažalost neće desiti. Vi prosto morate da prebolite staru ljubav i da krenete dalje. Zauzeti pripadnici ovog znaka uživaj u lepim trenucima sa voljenom osobom, a mnoge od njih očekuje i ponuda za zajedničku budućnost.
ZDRAVLJE
– Zdravstveno stanje je kod vas odlično. Obratite pažnju na ishranu i ukoliko ste pušač, ne bi bilo loše da umanjite unos nikotina.

RAK POSAO –
Za rakove sledi jedan lep i uspešan period na poslu. Puno ste radili i dokazivali se tokom prethodnog perioda i to će biti nagrađeno povišicom ili unapređenjem na radnom mestu. Vaši prihodi će biti u stalnom porastu.
LJUBAV –
Upravo na radnom mestu može vam se desiti i prilika da upoznate osobu koja će vas jako zainteresovati. Odavno su u vašem životu nije pojavio neko od koga klecaju kolena, tako da će ovo slučajno poznanstvo sigurno prerasti u veliku ljubav. Ako ste u vezi, ne bi trebalo da pravite neke velike planove, jer se može desiti da budete razočarani.
ZDRAVLJE
– Kod većine znakova, pa tako i kod vas stres može biti opasnost po zdravlje. Tako da bi trebalo više da odmarate i spavate. Prijala bi vam i šetnja.
(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI )

Стране: 1 2 3 4 5 6