HOROSKOP: Dan je idealan za NOVE POČETKE, RIBE čeka nova ljubav, a STRELČEVE novi posao

HOROSKOP: Dan je idealan za NOVE POČETKE, RIBE čeka nova ljubav, a STRELČEVE novi posao

21 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

Moguće je da ćete danas primetiti kako vam je partner previše smiren. Ili se niste čuli sa prijateljem dan ili dva! Ako je tako, onda vaša dvoumljenja i nesigurnost mogu uticati da pomislite da li je toj osobi i dalje stalo do vas. Pokušajte da budete objektivni. Možda vaš prijatelj ili partner ima problema i zato se ne javlja ili je tako tih. Od brige ćete se osećati samo gore. Pokušajte da popričate i pomognete im.

VAGA

Moguće je da će vam danas pasti na pamet dosta umetničkih ideja, ali će vam neke od njih biti nejasne i ne spremne za realizaciju. Najverovatnije da tražite način da iskažete svoju duhovnu i kreativnu stranu, ali vam trenutno ne ide sa tim. Nemojte ništa forsirati. Ako je nešto neodložno, potražite nekog drugog da to uradi i pustite da malo ideje „odleže“. Iznenadiće vas krajnji rezultat.

ŠKORPIJA

Blizak prijatej ili ljubavni partner danas bi mogli biti vrlo tihi i neobično raspoloženi, nespremni da razgovaraju sa vama. Moguće je da ćete se zapitati da li ste rekli nešto pogrešno ili uradili i pomisliti da je ta osoba ljuta na vas. Najverovatnije da vašeg prijatelja ili partnera muči nešto na poslu, ili u porodici ili imaju problem sa novcem. Samo vi niste problem! Stavite im do znanja da ste tu da im pomognete ako žele.

STRELAC

Mogućnost sasvim nove prilike u karijeri, sa verovatno većom platom, mogla bi da izazove pozornost i neslaganje među članovima porodice. Oni se samo plaše da ćete imati manje vremena za njih. Vrlo je važno da ih razuverite, jer ta njihova briga može eskalirati kada počnete sa novim poslom (a ta drama vam baš ne treba!). Stavite im do znanja da ste uvek tu za njih. To će ublažiti njihove brige i vama olakšati.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4