HOROSKOP: Dan je idealan za NOVE POČETKE, RIBE čeka nova ljubav, a STRELČEVE novi posao

HOROSKOP: Dan je idealan za NOVE POČETKE, RIBE čeka nova ljubav, a STRELČEVE novi posao

21 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

Oštre reči ili nedostatak srdačnosti od prijatelja ili kolega nateraće vas da se zapitate zašto je ta osoba ljuta na vas. Nemojte da vas nesigurnost izludi. Ta osoba verovatno ima sopstvenih problema i zato tako reaguje. Dajte sve od sebe da ne shvate svaki britki komentar previše ozbiljno. Pokažite malo vere i saosećanja.

 

RAK

Moguće je da će vas neko pozvati u želji da podeli sa vama svoje probleme i brige. Vaša osećajnost i saosećanje mogu privući i više nego jednu osobu kojima treba savet i saosećaj. Sve dok vas to posebno ne opterećuje, sasvim je uredu da im pomognete. Niste osoba koja će okrenuti leđa drugima. Prihvatite taj svoj dar pažljivog slušaoca, ali ne dozvolite da tužne priče previše utiču na vas.

 

LAV

Neizvesnost oko novca danas bi mogla da vam pokvari dan. Moguće je da imate neke nedoumice oko priliva novca, posebno ako ste privatnik. Budite pažljivi i nemojte sebe izluđivati. Vaša nesigurnost mogla bi da pouzrokuje daleko ozbiljniju situaciju nego što to ona jeste. Pokušajte da budete objektivni. Ako postoji pravi problem – a najverovatnije da ne postoji – pronađite način da ga rešite, a ne da trošite energiju brinući.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4