HOROSKOP: Imaćete probleme na poslu, izbegavajte danas konflikte!

HOROSKOP: Imaćete probleme na poslu, izbegavajte danas konflikte!

15 октобра, 2018 Off By ludarito

JARAC

POSAO: Očekuje vas dan u kom nećete biti opterećeni poslovnim obavezama. Pred vama je prilika da se odmorite i opustite. Nemojte da se forsirate brigama i problemima.

LJUBAV: Razmišljate o tome na koji način da priđete osobi koja vam se dopada. Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja da joj otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je nešto slabija. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati manje probleme sa zdravljem. Naglašene su i tegobe vezane za kosti i vene.

 

VODOLIJA

POSAO: Maksimalno ste posvećeni svojim obavezama jer želite da ostavite dobar utisak na rukovodstvo. Uspećete da se dokažete i da pokažete svoje sposobnosti u najboljem svetlu.

LJUBAV: Možete da očekujete velike promene na ovom planu! Pred vama je veoma važan period za vaš ljubavni život. Uskoro ćete upoznati pravu osobu za sebe.

ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste. Možete da očekujete dan u kojem vam i najjednostavnije obaveze mogu prilično teško padati. Potrudite se da se fokusirate na prioritete kao i na zdravlje.

 

RIBE

POSAO: Možete da očekujete manje nesuglasice sa kolegama ali ne biste trebali da imate neke ozbiljnije probleme. Generalno vam posao ide kako treba i finansijama ste zadovoljni.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neko ko je rođen u znaku Ovna ili Lava, očekuje vas veoma zanimljiv susret danas. možete da se nadate vatrenim trenucima i jakim strastima.

ZDRAVLJE: Menjajte navike vezane za ishranu. U narednom periodu ćete biti skloni gojenju više nego inače pa bi bilo dobro da na vreme počnete više da pazite šta jedete.

Стране: 1 2 3 4