HOROSKOP: Imaćete probleme na poslu, izbegavajte danas konflikte!

HOROSKOP: Imaćete probleme na poslu, izbegavajte danas konflikte!

15 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Današnji dan je povoljan za saradnju sa nekom osobom koja je rođena u vazdušnom znaku. Možete da očekujete pogotovo solidnu zaradu zajedno sa Vagom.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom imate jako dobar odnos. Slobodne Device mogu imati poznanstvo u blizini kuće. Pred vama je dan veoma povoljan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Solidno stanje vas očekuje. Ne biste trebali da budete zabrinuti preterano oko bilo kojih problema. Potrudite se da se posvetite sebi ali i ljudima koje volite.

 

VAGA

POSAO: Očekuje vas važno poslovno putovanje na kom ćete na neki način testirati svoje sposobnosti. Pred vama je faza u kojoj možete da očekujete nove izazove.

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je solidna, moguće je da uskoro planirate i neke ozbiljnije promene poput zajedničkog života. Spremni ste da napravite neki važan korak.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim maksimalno. Pluća su vam veoma osetljiva, moguć je kašalj ali i bolovi u grlu kao i problemi sa sinusima. Pazite na sebe.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje prilika da dođete do poboljšanja zarade. Moguće su nagrade i bonusi za dobro odrađen posao. Pred vama je jako povoljan period za polje posla i finansija.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni šta osećate prema jednoj osobi sa kojom ste ušli u neku vrstu neobaveznog ljubavnog odnosa. Niste spremni da rizikujete previše sa njom.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete stabilno stanje. Povoljan je period za oporavak ako ste imali bilo kakvu intervenciju na ovom polju.

 

STRELAC

POSAO: Manji pad koncentracije vam se može desiti ali generalno vas ne očekuju problemi na polju posla. Potrudite se da poradite na svom stavu prema organizaciji obaveza.

LJUBAV: Možete da očekujete jako povoljan dan za nova poznanstva. Ako već postoji neko ko vam se dopada- očekuje vas početak veze. Generalno vam je dobar dan za emocije.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vas prati a usled toga i nedostatak energije. Potrudite se da redovno jedete i da povećate unos tečnosti. Nemojte da se izlažete prevelikom naporu.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4